Voor wie is de TRIGGERPOINT RESET Methode geschikt?

Een investering in je toekomst.

Heb je al lang of steeds terugkerend rugklachten, nekklachten of schouderklachten? Heb je ook de ervaring dat fysiotherapie helpt, maar niet heel lang? Dat er weer andere klachten terugkomen als één probleem lijkt opgelost? Of heb je zelfs al vele therapieën geprobeerd zoals dry needling, acupunctuur, osteopathie? Wil je wel graag sporten maar lukt het niet om dat zonder pijnklachten vol te houden? Lijken je klachten te verergeren als je veel stress ervaart?

Dan is er méér aan de hand en heb je ook méér nodig dan de bekende therapieën of gebaande paden.

En… herken je jezelf ook in één of meer van de volgende eigenschappen: ondernemend, perfectionist, “people-pleaser” en/of gedreven? Ben je iemand die probeert medicijngebruik te vermijden, die bewust leeft d.m.v. van gezonde voeding, sport en/of meditatie? Wil je het beste uit jouw leven halen en er zijn voor anderen, een verschil maken in de wereld?

Dan is dit programma bij uitstek geschikt voor jou! De Triggerpoint Reset Methode geeft je handvatten voor nu en voor de toekomst om je klachten meester te worden en te blijven.

voorwaarden voor deelname

De Triggerpoint Reset Methode cursus is niet voor iedereen.

Daarom zal ik je altijd vragen eerst een uitgebreide vragenlijst in te vullen via deze website. Als je voldoet aan de selectiecriteria ontvang je een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.

Het coachingsprogramma incl. de Reset-dag is uniek en beperkt beschikbaar. Om de kwaliteit te waarborgen en écht resultaten te behalen, is er slechts plek voor 6 deelnemers per maand die aan een aantal voorwaarden moeten voldoen.

Iedere aanvraag wordt beoordeeld op de volgende criteria:

  • Je hebt fysieke, spier- of spanning gerelateerde klachten die al lang aanwezig zijn of steeds terug komen.
    Voorbeelden zijn: rugpijn, nek- en schouderklachten. Ik stel daar gerichte vragen over in een telefonisch contact en beoordeel in dat gesprek of ik jou kan helpen.
  • Je bent 100% ‘therapietrouw’. Er wordt verwacht dat alle opdrachten daadwerkelijk uitgevoerd worden.
  • Je bent een doorzetter met een winnaarsmentaliteit.
  • Je beheerst het Engels voldoende. Een Engelstalige video bekijken zonder ondertiteling of het lezen van een Engels boek vormt geen probleem.
  • Je hebt dagelijks toegang tot internet en een e-mailadres om online te communiceren.
  • Je bent sterk gemotiveerd en hebt een drijvende reden waarom je van je klachten af wilt. Het is echt belangrijk voor je dat er nú iets aan gedaan gaat worden.

Investeer in jezelf

Kies nu voor een ander aanpak!

De investering die je gaat doen, is een investering in jezelf. Na betaling start onze samenwerking onmiddellijk met de eerste van een serie opdrachten binnen de Triggerpoint Reset Methode.

Bel me

+31 6 41617287

Vind me

Denekamp (Overijssel)

2024 © Gertrud Potveer.

Alle rechten voorbehouden.

BTW-id: NL002081993B14
KvK: 70585148

BIG registratie:
19034749104