VIP programma
Chronische pijn oplossen

Je houdt altijd rekening met je pijn. Of met dat je pijn weer komt. Ben jij daar eerlijk gezegd wel klaar mee? Hoeveel frustratie en levensgeluk kost het je om op deze voet door te gaan?

Met dit VIP programma help ik je om je chronische pijn op te lossen. Dat betekent dat jij je leven kunt leven zoals jij dat wilt. Dat lukt soms al in 3 weken, maar vaker in 3 maanden tijd.

Herken jij je in het volgende?

=

Ik houd altijd rekening met mijn pijn

=

Ik kan niet doen wat ik graag zou willen doen

=

Ik voel me afhankelijk van anderen

=

Ik voel me wanhopig of het ooit anders wordt

=

Ik ben niet de moeder / partner / collega die ik wil zijn

=

Ik heb weinig energie

Hoe zou het voor je zijn als je zonder twijfel kunt plannen en afspraken maken?

Als je de moeder en de partner bent die je graag wilt zijn? Als je je energiek en vrij voelt om de dingen te doen die jij graag wilt doen? Als je je werk ontspannen en gefocust kunt doen? Als je zelfs meer zou kunnen werken en je inkomen kunt verbeteren?

‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’

Hoe zou het voor je zijn?

 • Je bent pijnvrij of bijna pijnvrij
 • Je hebt geen medicijnen meer nodig
 • Je voelt je energiek, rustig en helder
 • Je hebt de middelen in handen om jezelf altijd te kunnen helpen
 • Je voelt compassie voor jezelf en anderen
 • Je hebt meer connectie met je partner, vrienden of familie
 • Je leeft je kinderen andere strategiën voor
 • Je voelt je niet meer zo gehaast en gejaagd
 • Je slaapt beter
 • Je maakt bewustere keuzes

Dit is een VIP-programma met intensieve persoonlijke begeleiding

Je krijgt meerdere opdrachten per e-mail gedurende ca. 12 weken, waaronder:

R

Docu’s kijken met aanvullende opdracht;

R

2 boeken lezen of luisteren met aanvullend opdrachten;

R

5 coaching sessies van ca. 2 uur;

R

2 online coaching sessies van ca. 1 uur;

R

Evt. aanvullende opdrachten afhankelijk van wat we onderweg tegenkomen;

R

Al mijn inzet en aandacht om dit programma voor jou succesvol te laten zijn.

Jouw traject zal bestaan uit verschillende behandelingen, oefeningen en coaching. De inhoud zal ik aanpassen a.d.h.v. jouw vorderingen tijdens het traject.

Wat ik van je vraag: 100% commitment!

De uitwerking van dit programma is afhankelijk van jouw inzet in de opdrachten. Het is in jouw belang dat je hier vol voor gaat.

Gedurende het traject hebben wij intensief contact met elkaar. Ik sta naast je. Je kunt me altijd via whatsapp of per mail een berichtje geven. Zonodig bellen we of plannen we een extra zoomcall.

VIP programma € 2.972,-
(Er wordt géén BTW geheven op dit programma.)

Maartje

 • Ik heb mijn leven weer terug. En ik heb weer hoop voor de toekomst. Dat is mij alles waard!
 • Ik kon altijd bij je terecht. En dat is heel fijn.
 • Ik dacht dit is een volgende stap om nog weer verder te komen. Niet wetende dat dit de oplossing is.
 • Maar eigenlijk zou ik het willen aanraden voor iedereen met chronische pijnklachten waar de reguliere geneeskunde eigenlijk weinig mee kan.
 • Ik heb zelf ook heel veel fysieke behandelingen en therapien en massages en weet ik veel wat gehad, zonder aandacht voor het emotionele. Terwijl dat de oplossing was. Ik wou dat ik dat jaren eerder had geweten. Maar ik ben heel dankbaar dat ik dat nu wel heb ontdekt.

Patricia

Door het ervaren van mijn emoties en de kennis over hoe het onbewuste brein werkt, ben ik nu zo goed als pijnvrij!

Er is genoeg gebeurd in mijn leven, maar ik dacht dat ik mijn emoties hierover een plekje had gegeven. Mijn lichaam vertelde wat anders. Ik had nooit verwacht dat stilstaan bij mijn gevoel en kennis over de werking van mijn brein, mij pijnvrij zou kunnen maken. Ik heb mijn leven weer terug.

En soms, als er een pijntje komt, weet ik dat ik weer even bewust stil moet staan bij mijn emoties. Dit geeft zo’n lekker gevoel. Dat ik mij geen zorgen meer hoef te maken om pijn, maar dat ikzelf weet hoe ik dit aan kan pakken.

B.

Mijn wandelvakantie ging heel goed. Volle 23 l. rugzak. …  We hebben 320 km gelopen (veel up & down).

Ik kon de rugzak zo dragen dat er weinig gewicht op de schouders rustte, maar toch: Dit is de eerste keer in 20 jaar dat ik dat gedaan heb en zonder klachten!

Ik wil je nogmaals bedanken dat je me geholpen hebt vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen.

Natuurlijk gebeuren er nog wel dingen die me van slag maken, maar die zet ik op een lijstje om schrijfoefeningen op te doen. Dus nogmaals bedankt voor de handvatten die je me gegeven hebt om lekker door het leven te kunnen gaan.

30+

jaar fysiotherapeut

6+

jaar therapeut & pijnexpert

140+

cliënten begeleid

‘Helen is geen bestemming,
maar een voortdurende reis’

Ik stel me graag even voor

Ik ben Gertrud, geboren in 1965, trotse moeder van 2 volwassen zoons, door mijn scheiding uit de gezamenlijke fysiotherapiepraktijk in Duitsland gestapt, nu samen met Sylvia.

Ik kwam in aanraking met met de Pijn Reset Methode van Tim van Orsouw. Sindsdien heb ik mijn pijn opgelost én werk ik zelf vanuit deze mind-body gedachte. Ik heb 140+ mensen mogen begeleiden in hun proces naar een pijnvrij leven.

Met de Stressortherapie van oud-neuroloog Marten Klaver help ik je nu nog sneller naar de oorsprong van je pijnklachten. De theorie achter deze methode is volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. En we pakken de pijn bij de wortel aan. Nooit meer symptoombestrijding, maar naar de kern van de pijn. Na de eerste behandelingen kunnen we hierdoor grote resultaten boeken. Soms ondersteun ik het proces met hypnotherapie. Afhankelijk van de vraag en de noodzaak in dit proces.

Het is mijn missie om mensen te helpen hun mooiste leven te leiden

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te bevrijden van hun klachten. Vrouwen die, net als ik, hun steentje hebben bijgedragen binnen het gezin en in hun werk. En die uiteindelijk besloten dat het tijd is om te investeren in zichzelf.

Investeer in jezelf. Ontdek de werkelijke oorzaak van pijnklachten en leer hoe jij jezelf blijvend kunt genezen. Alleen jij hebt dat in de hand.

Veel gestelde vragen

Ik heb slijtage, whiplash, een hernia, kromming in mijn rug, … etc. Wat maakt dat dit wel gaat helpen?

Ten eerste zijn veranderingen in je lijf nooit de oorzaak voor aanhoudende pijn. Daar is ook al heel veel wetenschappelijk bewijs voor. Als je 100 mensen van straat haalt die nog nooit rugklachten hebben gehad, heeft 2/3 van hen exact dezelfde veranderingen zonder ooit pijn te hebben gehad.

Ik heb al van álles geprobeerd: fysiotherapie, dry needling, ostheopathie, ik heb zelfs … een pijnrevalidatie-traject gedaan, een operatie gehad. En ik ben bij de psycholoog geweest. Wat maakt dat dit wel gaat helpen?

Ik snap je vraag. Want als je al van alles gedaan hebt, is het moeilijk om te geloven dat er nog iets is wat je kan helpen. “Als je hoop hebt”, zei mijn cliënt Anne, “kan je ook weer teleurgesteld worden.” Door de opdrachten die je krijgt, de verbanden die je gaat zien en door emoties waar te nemen en te uiten ontspant je lichaam. Dat is de start van pijnklachten verminderen en uiteindelijk oplossen. Daarnaast krijg je de regie over je gedachten en de daarbij horende emoties. Je bent nooit meer overgeleverd aan de pijn.

De tools die we gebruiken zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis van het brein. Het is geen MINDFUCK maar BREINKENNIS.

Ik lees op je website dat je werkt met mensen met rugpijn en nek-schouderpijn. Ik heb echter last van kniepijn, beenpijn, hoofdpijn, vermoeidheid. Helpt het dan wel?

Jazeker. De oorsprong is dezelfde. Onbewuste gedachten en emoties zorgen voor een reactie in je brein waardoor je lijf spanning en pijn ervaart. Bij de één uit zich dat in rugpijn, bij een ander in hoofdpijn en bij een volgende in pijn en vermoeidheid.

Er is een grote overlap in symptomen bij de volgende diagnoses: chronische pijn, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, longcovid, burn-out, prikkelbare darm syndroom, FNS, RSI, ischias, carpaal tunnel syndroom. De accenten zijn anders, maar de onderliggende oorzaak is hetzelfde.

Bij elke langdurige klacht (langer dan 3 maanden) zijn onderliggende oorzaken cruciaal bij het instant houden van de klacht. Dus ook bij de oplossing daarvan!

Ik twijfel of ik genoeg tijd heb om dit traject te doen

Heb je geen tijd of geen prioriteit? Hoeveel frustratie kost het je als je op deze voet door gaat? Ik nodig je van harte uit om mee te doen aan dit VIP programma.

Zie het als tijd investeren om voor een vrijer en gelukkiger leven.

Ik vind het griezelig. Wat komt er allemaal boven als ik de beerput los trek?

Ook die vraag begrijp ik. Maar wees gerust: je brein beschermt je tegen dingen die, op dit moment, te heftig voor je zijn. Er kan alleen boven komen waar jij nu klaar voor bent om te verwerken.

En vaak is het helemaal niet zo heftig als we denken. Een emotie duurt slechts 9 seconden, dan zakt het alweer af. Tegelijkertijd: de inzichten die je krijgt zijn heel waardevol en de ontspanning in je lijf leidt tot vermindering van pijn.

Krijg ik garantie dat het werkt bij mij?

Helaas kan ik geen garantie geven. Ik gebruik al mijn kennis en vaardigheden om jou te ondersteunen bij de transformatie die nodig is voor een pijnvrij leven. Maar ik kan het niet voor je doen.

Dat is ook de reden dat er eerst een adviesgesprek plaats vindt. Zodat ik kan inschatten of het reëel is dat je pijnvrij kunt worden. En zodat wij beide kunnen voelen of er een klik is. Dat is een belangrijke voorwaarde voor dit traject.

Ik ben ondernemer. Kan ik de kosten aftrekken bij de belastingdienst?

Ja, dit is mogelijk. Dit is een investering voor jouw organisatie en dus mogen de kosten worden opgevoerd in de administratie. Als jij bent afgeleid door pijn of je energie laag is door vermoeidheid en pijn, kun jij niet optimaal functioneren en schaadt dat je bedrijf.

Overigens: ben jij werknemer?

Meerdere bedrijven hebben bijgedragen aan of een traject volledig vergoedt.

Je slaat de spijker op z’n kop. Ik wil zo graag mijn leven kunnen leiden zoals ik dat wil! Ik investeer in mijzelf.

Bel me

+31 6 41617287

Vind me

Beuningen (Overijssel)

2024 © Gertrud Potveer.

Alle rechten voorbehouden.

BTW-id: NL002081993B14
KvK: 70585148

BIG registratie:
19034749104