30 jaar beroepservaring als fysiotherapeut

Ik ben Gertrud Potveer, TRM co-trainer, practitioner én moeder van 2 studerende zonen.

Ruim 20 jaar heb ik zelf rugklachten gehad. Als fysiotherapeut wist ik heel goed hoe ik mijn rug optimaal moet belasten en ontspannen. Toch bleven de rugklachten “zeuren”. Ik heb bijna 30 jaar beroepservaring als fysiotherapeut en héél veel cursussen gevolgd. Samen met mijn ex-man heb ik 20 jaar een fysiotherapiepraktijk met 5 medewerkers gerund in Duitsland. Na de scheiding heb ik besloten onze praktijk te verlaten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Opleidingen en cursussen

Ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Mezelf ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak, daar word ik enthousiast van. Ik heb dan ook altijd veel opleidingen/cursussen gedaan. Tijdens een van de cursussen, kwam ik een zeer bevlogen therapeut tegen, Tim van Orsouw, met een geheel nieuwe, zelf ontwikkelde methode: Triggerpoint Reset Methode. Mijn nieuwsgierigheid was meteen gewekt. Zijn holistische aanpak sluit volledig aan bij mijn visie op gezondheid en geeft daar ook praktisch inhoud aan.

Sinds mijn cursus in de Triggerpoint Reset Methode ben ik, tot mijn grote verbazing, zelf ook van mijn rugklachten af. Ik loop weer regelmatig hard, zonder van hoge tempo´s pijn te krijgen of door hogere trainingsintensiteit te merken dat mijn rug weer gaat zeuren.

Nu help ik zelf mensen met langdurige rugpijn, nek- of schouderklachten in 4 tot 8 weken pijnvrij te zijn.Ik word er super blij van!

De som der delen

Alle cursussen die ik heb gedaan, hebben bijgedragen aan de basis van waaruit ik nu werk. Over de relatie tussen klachten die je vandaag hebt en oude blessures of doorlopen ziektes, over de relatie tussen emotionele stress en lichamelijke klachten, over de relaties tussen organen en gewrichtsklachten. In mijn Resetprogramma krijgt alles de aandacht (die het nodig heeft) om je klachten definitief op te lossen.

De kernopleidingen van mijn ervaring:

  • Fysiotherapie (afgestudeerd 1989)
  • Specialisatie: oedeemfysiotherapie (2000)
  • Prototherapie (Duitsland)
  • Fasciale therapie (4xT Methode)
  • Triggerpoint Reset Methode (2017)
  • Co-trainer bij de TRM (sinds 2018)
  • 365 Dagen Succesvol Jaarprogramma (2018)
  • Neural Reset Therapie (2019)
  • Pranic Healing (2020)

Meer weten? Check

Investeer in jezelf

In TRM komt al mijn kennis en ervaring samen.

In de Triggerpoint Reset Methode komen mijn kennis over het lijf en de relatie tussen stress en lichamelijke klachten eindelijk tot uiting in anders handelen. De TRM gaat verder dan je in een normale fysiotherapie-setting kunt realiseren. In een kort, intensief traject krijg je weer de regie over je lijf en je leven. Je kunt weer sporten, werken, tuinieren en je (klein)kinderen verzorgen zonder je zorgen te maken over pijnklachten.

De TRM is een holistische behandelwijze. Zowel de relatie tussen Mind en Body krijgt aandacht, als de spanning in je spieren. Deze kan zich uiten in Triggerpoints en pijn. Pijnvrij zijn geeft je de mogelijkheid het leven te leiden zoals jíj dat wilt.

Bel me

+31 6 41617287

Vind me

Beuningen (Overijssel)

2024 © Gertrud Potveer.

Alle rechten voorbehouden.

BTW-id: NL002081993B14
KvK: 70585148

BIG registratie:
19034749104