Gratis ebook

Loop je al jaren met pijnklachten?

In mijn e-book:

  • Leg ik uit hoe dat werkt.
  • Leer je welke mogelijkheid er ontstaat als je dat weet.
  • En hoe je dat dan aanpakt met 4 eenvoudige TIPS

Laat hier je gegevens achter en binnen een paar minuten zit het e-book in je mailbox.

Hebben alle behandelingen tot nu toe wel tijdelijk hulp geboden maar je klachten niet opgelost?

Ben je hélemaal klaar:
met je pijn, de energie die het kost
en het niet mee kunnen doen?

Ben je niet bereid om nóg langer te leven met je pijn?

Je wilt het heel graag oplossen, maar weet niet hoe.

Je gelooft eigenlijk bijna niet meer dat er iemand is die jou kan helpen.

Ik snap dat! Ik was niet eens op zoek naar een oplossing. En toen bleek dat mijn rugpijn slechts een symptoom was. En werd het tot mijn verbazing opgelost. Dat was wel een verrassing voor mij, als ervaren fysiotherapeut.

In mijn e-book:

  • Leg ik uit hoe dat werkt.
  • Leer je welke mogelijkheid er ontstaat als je dat weet.
  • En hoe je dat dan aanpakt met 4 eenvoudige TIPS

Laat hier je gegevens achter en binnen een paar minuten zit het e-book in je mailbox.

Hebben alle behandelingen tot nu toe je klachten niet opgelost?

Ben je hélemaal klaar:
met je pijn, de energie die het kost
en het niet mee kunnen doen?

Ben je niet bereid om nóg langer te leven met je pijn?

Je wilt het heel graag oplossen, maar weet niet hoe.

Je gelooft eigenlijk bijna niet meer dat er iemand is die jou kan helpen.

Ik snap dat! Ik was niet eens op zoek naar een oplossing. En toen bleek dat mijn rugpijn slechts een symptoom was. En werd het tot mijn verbazing opgelost. Dat was wel een verrassing voor mij, als ervaren fysiotherapeut.

Deze mensen gingen je voor:

|

Bedankt dat je me geholpen hebt het vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen.

Ik heb deze zomer een 13 dagen lange afstandsroute gelopen, met rugzak wat ik al 20 jaar niet meer had kunnen doen. Ook in mijn werk geven de handvatten die je me gegeven hebt mij een goede houvast om met tegenslagen om te gaan.
B.

|

Dankzij jouw lessen, advies en tips ben ik op de goede manier met mezelf aan de gang.

Wat ik ervoor doe wordt beloond. Ik kan mijn pijn de baas. Zoals vandaag na achter de pc te hebben gezeten en in de tuin te hebben gewerkt.
Ria

|

Even een update over hoe het met mij gaat: het gaat goed!

Mijn pijnen/pijntjes zijn steeds vaker en langer afwezig. Ik voel me goed, ben ontspannen etc etc. Lees nog trouw regelmatig in de boeken over TMS etc. En ik mediteer regelmatig. Kortom… ik hoop dat het zo doorgaat, dan ben ik tevreden! Nogmaals veel dank voor je ‘behandelingen’!!! Nog steeds erg blij dat ik die stap genomen heb!
Liesbeth

Ik ben Gertrud Potveer

Therapeut en pijnexpert. In mijn 30+ jaar als fysiotherapeut heb ik letterlijk duizenden patiënten gezien. Ik had zelf 20 jaar rugklachten. Dat hoorde bij mij en dat accepteerde ik. Tegen mijn verwachting in, heb ik mijn rugklachten opgelost. En nu zet ik al mijn kennis en ervaring in om andere mensen met chronische pijnklachten te helpen hun pijn op te lossen. Het is mijn missie om bij te dragen aan het bewustzijn hoe onderliggende emoties en gedachten een rol spelen bij het ontstaan en in standhouden van pijnklachten.

2024© Gertrud Potveer.
Alle rechten voorbehouden.

BTW-id: NL002081993B14

BIG registratienr. 19034749104