Vraag nu een eenmalig vrijblijvend telefonisch adviesgesprek aan

Ik word pijnvrij!

Vraag nu makkelijk een gratis Triggerpoint Reset Methode-adviesgesprek aan en word weer pijnvrij. Telefonisch, eenmalig en geheel vrijblijvend.

Omdat deze Triggerpoint Reset Methode niet voor iedereen geschikt is, maak ik een selectie afhankelijk van wat er is ingevuld op de onderstaande vragenlijst. Als je voldoet aan de selectiecriteria ontvang je een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. Mocht dit niet het geval zijn, dan krijg je hier per e-mail bericht van en zal ik je, waar mogelijk,  doorverwijzen naar een andere behandelaar (buiten de TRM).

Na het adviesgesprek krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de Triggerpoint Reset Methode. Ik zal je één van de cursussen alleen aanbieden wanneer ik denk dat ik daadwerkelijk de persoon ben die jou het best kan helpen om je doelstellingen te bereiken. Als ik na het adviesgesprek geen aanbod doe zal ik je, wederom waar mogelijk, doorverwijzen naar een andere behandelaar.

Mijn verzoek is dan ook om de vragen zo open, eerlijk en specifiek mogelijk te beantwoorden. Alleen volledig ingevulde vragenlijsten worden in behandeling genomen.

Vul de vragenlijst volledig en zo specifiek mogelijk in 

Velden met een * zijn verplicht.

Bel me

+31 6 41617287

Vind me

Denekamp (Overijssel)

2024 © Gertrud Potveer.

Alle rechten voorbehouden.

BTW-id: NL002081993B14
KvK: 70585148

BIG registratie:
19034749104