Dankjewel voor je aanmelding voor de workshop ‘Leven zonder pijn’!

Ik heb een mooie, waardevolle workshop voor jou. Waardoor je met effectieve tools en inzichten naar huis gaat. Zodat je thuis aan de slag kunt voor jezelf en een start maakt met het oplossen van je chronische pijn.

Ik heb zelf dit pad gelopen en deze tools gebruikt. De middelen die je gaat krijgen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Daarnaast heb ik Patricia Bulter uitgenodigd om haar inspirerende verhaal te vertellen. Zij spreekt uit eigen ervaring.

Binnen enkele dagen krijg je de factuur. Zodra je de factuur betaald hebt, is je plek gereserveerd!

Nog even de data op een rij voor je agenda

Workshop ‘Leven zonder pijn’

Wanneer: zaterdag 20 april

Tijd: 13:00 – 16:00 uur

Waar: Mensmaweg 14, Beuningen (Ov.)

Kosten: van €27,– nu voor €17,-

Dit zeggen de mensen die met mij gewerkt hebben:

|

Bedankt dat je me geholpen hebt het vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen.

Ik heb deze zomer een 13 dagen lange afstandsroute gelopen, met rugzak wat ik al 20 jaar niet meer had kunnen doen. Ook in mijn werk geven de handvatten die je me gegeven hebt mij een goede houvast om met tegenslagen om te gaan.
B.

|

Dankzij jouw lessen, advies en tips ben ik op de goede manier met mezelf aan de gang.

Wat ik ervoor doe wordt beloond. Ik kan mijn pijn de baas. Zoals vandaag na achter de pc te hebben gezeten en in de tuin te hebben gewerkt.
Ria

|

Even een update over hoe het met mij gaat: het gaat goed!

Mijn pijnen/pijntjes zijn steeds vaker en langer afwezig. Ik voel me goed, ben ontspannen etc etc. Lees nog trouw regelmatig in de boeken over TMS etc. En ik mediteer regelmatig. Kortom… ik hoop dat het zo doorgaat, dan ben ik tevreden! Nogmaals veel dank voor je ‘behandelingen’!!! Nog steeds erg blij dat ik die stap genomen heb!
Liesbeth

Bel me

+31 6 41617287

Vind me

Beuningen (Overijssel)

2024 © Gertrud Potveer.

Alle rechten voorbehouden.

BTW-id: NL002081993B14
KvK: 70585148

BIG registratie:
19034749104