Bedankt! Maar wacht nog even…

Hartelijke dank voor je aanvraag van mijn e-book. Ik hoop dat ik je kan inspireren om aan de slag te gaan met de tips die je krijgt. Voor sommige mensen was deze informatie voldoende om hun klachten op te lossen.

Maar voordat je gaat wil ik je nog een waardevol aanbod doen, zodat jij je gesteund weet op jouw pad naar een pijnvrij leven:

Speciaal voor jou heb ik ruimte in mijn agenda om in gesprek te gaan, zodat we samen kunnen onderzoeken:

  • Wat speelt er bij jou?
  • Wat is er nodig in jouw situatie?
  • Ben ik degene die jou daar bij kan helpen?

(Als het niet passend is, zal ik je een advies geven binnen mijn netwerk)

Dit zeggen de mensen die met mij gewerkt hebben:

|

Bedankt dat je me geholpen hebt het vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen.

Ik heb deze zomer een 13 dagen lange afstandsroute gelopen, met rugzak wat ik al 20 jaar niet meer had kunnen doen. Ook in mijn werk geven de handvatten die je me gegeven hebt mij een goede houvast om met tegenslagen om te gaan.
B.

|

Dankzij jouw lessen, advies en tips ben ik op de goede manier met mezelf aan de gang.

Wat ik ervoor doe wordt beloond. Ik kan mijn pijn de baas. Zoals vandaag na achter de pc te hebben gezeten en in de tuin te hebben gewerkt.
Ria

|

Even een update over hoe het met mij gaat: het gaat goed!

Mijn pijnen/pijntjes zijn steeds vaker en langer afwezig. Ik voel me goed, ben ontspannen etc etc. Lees nog trouw regelmatig in de boeken over TMS etc. En ik mediteer regelmatig. Kortom… ik hoop dat het zo doorgaat, dan ben ik tevreden! Nogmaals veel dank voor je ‘behandelingen’!!! Nog steeds erg blij dat ik die stap genomen heb!
Liesbeth

Bel me

+31 6 41617287

Vind me

Beuningen (Overijssel)

2024 © Gertrud Potveer.

Alle rechten voorbehouden.

BTW-id: NL002081993B14
KvK: 70585148

BIG registratie:
19034749104