Dit is waarom je pijn als je grote vriend moet zien

Als je pijn hebt en er geen duidelijk aanwijsbare reden is…  Je hernia is al lang geleden. Je lijf is al hersteld. Je hebt niets bijzonders met je knie gedaan en toch kun je opeens dat rondje hardlopen niet zonder pijn. Wat gaat er dan mis?

Er is veel onderzoek gedaan. Bij mensen die nog nooit rugklachten hebben gehad is vastgesteld dat 66% van hen allerlei afwijkingen hadden aan hun tussenwervelschijven. Dus ook hernias hadden. Of uitstulpingen aan hun tussenwervels.
Zonder ooit pijn te hebben gehad!

Dus of jouw hernia ook de óórzaak is van je pijn?

Er is veel mogelijk. Dat bewijzen mijn cliënten steeds opnieuw.

 

Dit is waarom je pijn als je grote vriend moet zien

Het is misschien zo dat je met pijn naar de arts gaat, de röntgenfoto een hernia laat zien maar de pijn niet persé het gevolg is van je hernia. Er zijn namelijk héél veel mensen mét een hernia ZONDER dat ze daar ooit last van hebben gehad.

Een persoonlijk ervaren geschiedenis.

Iemand valt met zijn hoofd op het ijs en was even buiten bewustzijn. Er werd een CT-scan gedaan. Wat schetst onze verbazing? Er was een ernstige degeneratie (slijtage) van de wervelkolom van de nek zichtbaar. Terwijl deze persoon zelden last van nekklachten had.

Een andere geschiedenis.

Een vrouw met knieklachten. Na een val is er een operatie gedaan vanwege een beschadiging aan de meniscus en er zijn losse bot stukjes verwijderd. Tijdens de operatie is er een slijtage in de hoogste graad vastgesteld.

Na een goed verlopen herstelfase is de patiënt binnen 3 maanden volledig pijnvrij met lopen en begint na 4 maanden weer met nordic walking. Ook doet ze aan krachttraining. Er zal nog steeds een bepaalde mate van slijtage zijn. Maar dit betekent dus niet dat er ook pijn is.

Waar komt de pijn wel vandaan?

De meeste pijn wordt veroorzaakt door stress. Heel erg kort samengevat (onbewust onderdrukte). Negatieve emoties veroorzaken spanning in je spieren en het nauwer worden van bloedvaatjes. Hierdoor ontstaat zuurstof gebrek in je weefsels. Dat geeft uiteindelijk pijn.

PIJN is je VRIEND.

Dus als je pijn hebt weet je dat je blijkbaar over je eigen grenzen gaat. PIJN is je VRIEND. Het helpt je bewust te worden dat er iets is wat je aandacht nodig heeft. Iets in je leven loopt niet lekker. En tegelijk wil je blijven functioneren. Je wilt de zorg geven aan je kinderen of een goede vriendin die je nodig heeft. Je wilt je werk niet afraffelen maar een goede prestatie of product leveren. Je klanten vragen gewoon 100% van je.

Niemand weet hoeveel moeite het je kost en jijzelf hebt al helemaal geen tijd om echt met die lastige, zeurende, eeuwige pijn aan de slag te gaan. De fysio, de osteopaat, de acupuncturist. Niemand heeft je pijn kunnen oplossen.

Er is meer voor nodig namelijk: JIJ! En de Triggerpoint Reset Methode bij mij.

Ik help je het gereedschap te krijgen om de oorzaak van je pijn op te lossen. Bovendien, met mijn exclusieve Triggerpoint technieken stimuleer ik je lijf om de spanning te laten varen.

 

 

Past de triggerpoint reset methode bij jou?

Bijna wekelijks geef ik het webinar “Leven zonder chronische pijn”

  • zodat jij meer informatie krijgt over de Triggerpoint Reset Methode.
  • zodat jij kennis kunt maken met mij
  • zodat jij kunt ontdekken of jij geschikt bent voor deze Methode

Je kunt je aanmelden voor het webinar via dit inschrijfformulier >>

Gratis webinar

Schrijf je nu in voor het gratis webinar ‘Leven zonder chronische pijn’.

Meld je hieronder aan en ontvang direct alle informatie.